Categories
Видео

Краток документарен филм за Кратово на Продукција Аристон

КРАТОВО краток документарен филм на Продукција Аристон Kratovo short documentary film by Ariston Production Камера и дрон: Дуле Јанев Музика: Боро Стојановски Наратор: Катерина Јордановска Сценарио и монтажа: Никола Ристевски Благодарност до: Домагој Николиќ, Стевче Доневски и Лиде Стојановска за одличната соработка и размената на информации Етно-куќа „Шанчева“ за логистичката поддршка Ресторан „Александрија“ за можноста […]