Categories
НР

Што сработивме во 2021ва | Продукција АРИСТОН & OVCEPOLE.MK

Продукција АРИСТОН | Отчет 2021 Кратки документарни филмови Градиштето кај селото Кнежје Ѓуриште Овчеполскиот геоглиф Овче Поле Народниот музеј во Свети Николе „Градот на златото, рударството и алхемијата“ „Туј сам се окучил, туј сам се научил“ Геолошки резерват Куклица Кратово „Нешто ќе те прашам бабо“ Соработка со Ансамбл Македонија Промоција на „Овчеполско оро“ Ревија на […]