Водич за (аван)туристи во Овче Поле: Општина Свети Николе (прв дел)

Поздрав до сите поранешни, сегашни и идни посетители на Овчеполието. Ви благодариме за вниманието и заинтересираноста. Со почит, www.OVCEPOLE.mk & Продукција АРИСТОН Водич за (аван)туристи во Овче Поле: Локации во Општина Свети Николе (прв дел) текст & видео Град Свети Николе Градот Свети Николе претставува централна и главна населба на Овчеполието, културен и економски центар … Continue reading Водич за (аван)туристи во Овче Поле: Општина Свети Николе (прв дел)